SenasteUncategorized

Trygg pianotransport i Stockholm

Vi har över 20 års erfarenhet av pianoflytt i Stockholm och om du planerar att flytta ditt piano är du välkommen att ta kontakt med oss. Vi har den kompetens som krävs för att transportera ditt piano eller din flygel på ett tryggt sätt.
Ett piano eller en flygel är ett värdefullt föremål som kan vara både tungt och besvärligt att flytta på. Vi har många års erfarenhet av pianotransport och är det säkra alternativet om du har tänkt flytta ett piano i Stockholm. Genom åren har vi fått många återkommande kunder som väljer att anlita oss för en trygg transport av deras pianon både korta och långa sträckor.
På vår hemsida kan du enkelt ta reda på vad en pianoflytt kostar och vid behov kan vi ställa upp på kort varsel. Du är välkommen att ta kontakt med oss om du har frågor kring våra tjänster.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.